Šťastně zamilovaná Koukalová: PRAVDA o vztahu s exmanželem!

Gabriela Koukalová s bývalým manželem Petrem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2021 18:08

Gabriela Koukalová je šťastně zamilovaná do nového partnera, nezapomíná ale ani na to, co jí přineslo manželství s badmintonistou Petrem Koukalem. Bývalá úspěšná sportovkyně se rozhodla jít s pravdou ven.

Gabriela Koukalová nezahálela a po rozvodu s exmanželem Petrem si našla nového partnera. V rozhovoru pro pořad ShowTime, který už nějaký čas sama moderuje, přiznala, že se jmenuje Miloš. Zajímavější věci ale prozradila o nevydařeném svazku s badmintonistou.

Někdejší olympionička prozradila, že čím více času od rozvodu uplynulo, je stále více zklamaná. Na bezproblémové vyrovnání se s exmanželem už to prý nevypadá.

„Pořád jsem věřila, že se dokážeme domluvit jako dospělí lidé, ale teď ten pocit nemám. Je mi to až nepříjemné, jsou zpochybňovány moje sportovní úspěchy a ocenění. Dospělo to do fáze, kdy si oba musíme brát právního zástupce, takže v klidu to asi neproběhne,“ nechala se slyšet.

Zdá se, že Koukalová vůbec lituje toho, že do chomoutu vstoupila. „Ten druhý člověk v podstatě jen vycítil šanci, asi mě uměl docela dobře přečíst,“ svěřila se a dodala, že musí dat lidem ve svém okolí za pravdu. „Dneska si uvědomuju, jak jsem měla zavřené oči,“ uvedla.

Témata: Gabriela Soukalová