Autorka knihy Tomáše Řepky se vyjádřila k incidentu s policií! Co jí zamrzelo?

Tomáš Řepka - jeho kniha, autorkou je Jana Ciglerová 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

22. března 2018 10:29

O kauze falešných erotických inzerátů Erbové, které měl údajně zveřejnit její bývalý manžel Tomáš Řepka, se mluví v médiích téměř nepřetržitě. Nyní je vše v rukou policie, ta teprve ukáže, kde je pravda. K celému případu se rozhodla vyjádřit i velmi blízká přítelkyně Řepky, autorka jeho knihy Jana Ciglerová.

Tomáše Řepku zná Jana už mnoho let. Tvrdí, že toho o sobě s bývalým fotbalistou vědí opravdu hodně. To, že by Tomáš udělal takovou věc, se jí nechtělo věřit, viděla však všechny uvedené důkazy v médiích a teď celou informaci vstřebává.

Je toho názoru, že pokud tohle Tomáš udělal, tak jen proto, aby dostal svého syna do péče. Je totiž zdrcený z toho, že už rok neviděl Marcuse a moc mu chybí. Tento čin tedy opravdu mohl být pouze činem zoufalého otce.

Tomáš i Kateřina jsou podle ní dobrými lidmi a vůbec tomu nemohla věřit. O kauze se dozvěděla těsně před vydáním knihy a bylo pro ni důležité, zda je to pravda či nikoliv. Kristelová i Řepka tvrdili, že to není pravda a smáli se tomu.

Jana prý bude zklamaná, pokud se ukáže, že jí lhali. Spolupráce s Tomášem však nelituje ani na vteřinu, podle ní je fotbalista neuvěřitelně zajímavý člověk a pořád ho touží dostat do pořadu třináctá komnata. Nepřestane se o to pokoušet, dokud se jí to nepovede zrealizovat.

Témata: Tomáš Řepka