Slunečná na nohou: Narozeniny herecké hvězdy! Nejhezčí dárek nosí pod srdcem!

Veronika Arichteva a Eva Josefíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. února 2021 16:19

Ve Slunečné není o zajímavé zápletky nouze, což platí i pro běžný život herců, kteří hrají jednotlivé postavy. Jedna z hvězd seriálu oslaví v tomto týdnu narození. Jak ji kolegové překvapili?

Když Veronika Arichteva opustila divácky oblíbenou Slunečnou kvůli těhotenství, vybrali tvůrci jako náhradu Evu Josefíkovou. Nejspíš je tehdy nenapadlo, že až budou jí přát k narozeninám, bude z ní také nastávající maminka. Taková už je ale realita…

Narozeninové přání se dnes objevilo na instagramovém profilu seriálu. „Eva Josefíková má zítra narozeniny! S kolegy a se štábem je ale už oslavila a to přímo na natáčení Slunečné,“ uvedli správci účtu na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Slunečná (@primaslunecna)

Zatím může filmaře těšit, že sympatická herečka zůstává aktivní součástí projektu, je ale jasné, že dříve nebo později jej bude nucena opustit, protože ji výhledově čeká mateřská dovolená.

„Překvapení v podobě dortu, květin a dárkového koše si užila, ale jak sama tvrdí – ten nejkrásnější dárek už dostala a pár měsíců ho nosí pod srdcem,“ dodali zástupci Slunečné.

Témata: Eva Josefíková seriál Slunečná