Konvičková reaguje na negace ze strany fanoušků: Najdete u mě chyby, ale…

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. února 2021 14:58

Markéta Konvičková pochopitelně také reaguje na komentáře fanoušků, kterých je spousta. Mnoho z nich se nese v negativním duchu, což zpěvačku tak trochu zklamalo. Co autorům takových komentářů vzkázala?

Markéta Konvičková nejprve uvedla, že za jedenáct let už si zvykla na ledacos, přesto ji jedna věc trápí. „Nevím, jestli je to tou dobou, nepřejícností, neštěstím nebo tolik někoho zajímá život druhých, že má potřebu to komentovat a vyjadřovat svůj názor a přesvědčovat je o svoji pravdě, uznání,“ uvedla na instagramu.

Názorům fanoušku prý naslouchá, ale… „Oblečení hrůza, děs, moc se směje, málo se směje. Moc krátké šaty, moc dlouhé šaty, ničí si nohy, neničí si nohy, utrácí, neutrácí. Chci vám říct, že jsem taky jen člověk a když budete hledat chyby, vždycky je najdete. Ta potřeba neustále něco komentovat a někomu mluvit do toho co má a nemá… Proč?“ ptá se zpěvačka.

„Těmi negativními komentáři vesmíru fakt nepomůžete, nikomu tím den neuděláte hezčí a jenom se utopíte ve vlastním neštěstí, protože to štěstí je úplně jinde než někde na sociální síti u druhých lidí, kde je většinou všechno stejně jen pozlátko,“ konstatovala sympatická blondýnka.

Konvičková podle svých slov věří tomu, že osud dokáže ocenit, pokud se k sobě lidé chovají hezky. „Je důležité upnout se na věci, které nás těší a lidi, co nás baví a jednoduše žít naplno a podle svých možností. Takže i já jsem teď měla potřebu se vyjádřit a napsat, že zítra je nový den a buďme rádi, že se do něj máme možnost probudit zdraví a s úsměvem,“ dodala.

Témata: Markéta Konvičková