Eva Burešová a Přemek Forejt: KONEČNĚ je jasno?!

Marek Lambora, Aleš Háma, Přemek Forejt, Eva Burešová a Ondřej Sokol. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. února 2021 13:37

Mnohdy jde opravdu jen o spekulace, jindy se ale zakládají na pravdě, což už vědí také fanoušci herečky a zpěvačky Evy Burešové. Díky příspěvku na jejím profilu je nejspíš konečně jasno, jak to má s kuchařem Přemkem Forejtem.

Eva Burešová nejprve zatloukala a pořádně se na sociální síti rozohnila, když se objevily spekulace o jejím údajném vztahu s Přemkem Forejtem. Před Vánoci ale leccos naznačila zveřejněním fotografie s popiskem v podobě anglické sousloví „in love“ (zamilovaná).

Teď to vypadá, že se spekulace ze závěru loňského roku zakládaly na pravdě. Hvězda divácky oblíbeného seriálu se totiž pochlubila na instagramovém profilu dvojící snímků. „Mé oblíbené místo, moji oblíbení lidé,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Na fotce je zachycen muž, který drží v náručí malého chlapce. I když ani jednomu z nich není vidět do tváře, všechno nasvědčuje tomu, že se jedná o kuchaře známého ze soutěže MasterChef a hereččina syna. Vyplývá to i z odpovědi Burešové na jeden z komentářů od fanynek.

„Řeči a tajnosti nebyly. Naši nejbližší to věděli. Rozhodnutí, kdy to říct veřejnosti, by mělo být na nás, a ne to násilně dolovat novináři. Lásku všem,“ vzkázala herečka a zpěvačka.

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt