Prezident Zeman se opět pustil do zpěvačky Csákové: STUPIDNÍ!

Miloš Zeman 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. února 2021 11:10

Prezident Miloš Zeman nemá problém kritizovat slavné osobnosti, pokud nabádají k odporu proti současným vládním opatřením. Takový je případ zpěvačky Ilony Csákové, která se jeho terčem stává opakovaně.

Miloš Zeman a Ilona Csáková si vyřizovaly účty přes média již v loňském roce, protože v době koronavirové pandemie stojí každý na opačné straně barikády. Prezident zpěvačce nic nedaruje ani letos.

Řeč na ni přišla v rozhovoru s hlavou státu na Frekvenci 1, kde se řešila její účast na nedělní demonstraci na Václavském náměstí pod názvem „Jsme lidi, nás nevypnete“. Zeman dal jasně najevo, co si o takových aktivitách myslí.

„Pokud jde o paní Csákovou, tak tu jsem nedávno uváděl jako autorku výroku, že za koronavir může Bill Gates. Ten výrok je tak stupidní, že stačí, když ho uvedete, a dalšího komentáře netřeba,“ konstatoval prezident.

Zeman si zároveň pochvaloval, že protestní akce se zúčastnily „jen“ stovky lidí, nikoliv tisíce. „Je vidět, že český národ se stává stále rozumnějším a rozumnějším,“ nechal se slyšet.

Témata: Miloš Zeman Ilona Csáková