Artur Štaidl: Covid ho připravil o tátu! Na koho se teď může obrátit?

O maminku přišel Artur Štaidl již téměř před sedmi lety. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. února 2021 8:25

Stalo se to, co si nikdo nepřál. Z Artura Štaidla je sirotek, rozhodně to ale neznamená, že by se neměl na koho obrátit. I v této těžké chvíli má stále řadu příbuzných, především nevlastní sourozence.

Artur Štaidl prožívá v posledních letech opravdu nelehké chvíle. Již v roce 2014 se musel vypořádat s tragickou smrtí maminky Ivety Bartošové (†48), která si rozhodla sama vzít život. O uplynulém víkendu přišel i o tatínka.

Odchod Ladislava Štaidla (†75) zasáhl celé Česko, které teď na muzikantova syna myslí. Ve vzkazech Artura zmínily silné ženy, konkrétně třeba Ivana Gottová, Dagmar Havlová nebo Leona Machálková. „Upřímnou soustrast celé rodině, milému Arturovi,“ napsala zpěvačka na instagramu.

Artur už je sice dospělý, zároveň ale všichni věří, že ve složitých chvílích zafunguje i rodina, chlapec má totiž tři nevlastní starší sourozence, bratry Jiřího a Jana i sestru Karolínu.

Jak vás stars24.cz informoval již před časem, není pravděpodobné, že by se Artur vydal ve stopách svého otce, i když s hudbou také koketoval. I on má ale nadání na jeden umělecký obor, konkrétně fotografii.

Témata: Iveta Bartošová Ladislav Štaidl