Na Štaidla vzpomíná i Ivana Gottová! Dagmar Havlová poslala vzkaz Arturovi!

Dagmar Havlová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. ledna 2021 15:57 | Aktualizováno: 31. ledna 2021 22:00

Stále více umělců a známých osobností vzpomíná na osobu Ladislava Štaidla, který v noci na dnešek zemřel. Kondolenci zveřejnila například bývalá první dáma Dagmar Havlová a na přítele svého zesnulého může vzpomíná i Ivana Gottová.

"Vyjadřuji hluboký zármutek nad nečekaným odchodem Ladislava Štaidla. Projevuji upřímnou soustrast pozůstalé rodině, jeho dětem, především Arturovi. Je mi nesmírně líto, že Láďa takto náhle odešel," napsala na sociální síti Ivana.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Dodala, že s jejím zesnulým manželem Štaidla pojilo čtvrt století přátelství a spolupráce. "Věřím, že tam nahoře spolu opět navážou na svůj poslední dialog," dodala vdova po zesnulém Mistrovi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

Na hudebníka vzpomíná na Instagramu i Dáša Havlová. "Je to smutný čas , když odcházejí lidé, kteří něco naší kultuře něco přinesli. R.I.P. Pohlazení Arthurkovi a celé rodině upřímnou soustrast," napsala.

Hudební skladatel Ladislav Štaidl zemřel v noci na neděli kvůli komplikacím spojeným s koronavirem. Bylo mu 75 let. Štaidl byl autorem přibližně 200 písní a hudby k mnoha seriálům a filmům.

V říjnu 2015 mu prezident Miloš Zeman udělil Medaili Za zásluhy o stát v oblasti umění. Vedle Gotta zpívali Štaidlovy hity Helena Vondráčková, Jiří Korn nebo Dalibor Janda. Od roku 1987 spolupracoval s Ivetou Bartošovou, se kterou později 13 let žil a má s ní syna Artura.

Témata: Ladislav Štaidl Ivana Gottová Dagmar Havlová