Dominika Gottová o Štaidlovi: Roním slzy... Leoš Mareš přiznal: Trhá mi to srdce!

Ladislav Štaidl 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. ledna 2021 14:47 | Aktualizováno: 31. ledna 2021 22:00

Smrt hudebníka Ladislava Štaidla hluboce zasáhla i Dominiku Gottovou. Zdrcení přiznal i moderátor Leoš Mareš.

"Dnes ráno mne velmi zasáhla zpráva o úmrtí tatínkova kamaráda a letitého spolupracovníka, pana Ladislava Štaidla. Roním slzy, protože ještě nedávno jsme si telefonovali a chtěli se setkat kvůli přípravě mé knihy. Byl milý a informoval se, jak se mi daří. Pan Štaidl byl galantní a slušný muž, který pro tatínka udělal velmi mnoho práce," přiznala podle Blesku Gottová.

"Setkávali jsme se hlavně na jeho koncertech, kdy se ke mě vždy choval velmi mile. Vyjadřuji upřímnou soustrast celé rodině i Arturovi. Moc na něj myslím... A jsem přesvědčená o tom, že dnes večer bude v hudebním nebi velký koncert - vystoupí na něm pánové Karel Svoboda, Karel Gott a Ladislav Štaidl," dodala.

Zármutek neskrývá ani moderátor Leoš Mareš. Ten zveřejnil fotografii s Karlem Gottem, k níž napsal, že mu to trhá srdce.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Hudební skladatel Ladislav Štaidl zemřel v noci na neděli kvůli komplikacím spojeným s koronavirem. Bylo mu 75 let.

Štaidl byl autorem přibližně 200 písní a hudby k mnoha seriálům a filmům. V říjnu 2015 mu prezident Miloš Zeman udělil Medaili Za zásluhy o stát v oblasti umění. Vedle Gotta zpívali Štaidlovy hity Helena Vondráčková, Jiří Korn nebo Dalibor Janda. Od roku 1987 spolupracoval s Ivetou Bartošovou, se kterou později 13 let žil a má s ní syna Artura.

Témata: Ladislav Štaidl Dominika Gottová Leoš Mareš