Dominika Gottová promluvila o svém zdravotním stavu!

Dominika Gottová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. ledna 2021 20:29

Dcera slavného zpěváka Dominika Gottová v nemocnici neleží. Některá média uvedla, že je hospitalizována, ona to ale vyvrací.

Dominika Gottová měla v posledních dnech řešit těžkosti v souvislosti se svým zdravotním stavem. Musela proto vyhledat pomoc lékařů, zároveň ale vyvrací tvrzení některých médií, že by byla hospitalizována.

"Nejsem hospitalizovaná a ani jsem být neměla! A nejsem ve vážném stavu! Na vyšetření do nemocnice mne poslal můj lékař, protože mi několik dní nebylo dobře," řekla serveru Super s tím, že příčinou obtíží byly léky na vysoký tlak.

Dostala také kapačku, protože několik dní nejedla. Další podrobnosti prý odmítla sdělit, dodala ale, že informace o jejím zdraví pustil do médií člověk, který jí velmi zklamal.

Podle původního tvrzení serveru Expres Dominika navštívila Polikliniku Vysočany, kterou má blízko u domu. Poté jela do Dlouhé ulice v centru Prahy ke svému obvodnímu lékaři, kde se údajně dozvěděla velmi špatné zprávy.

"Obvodní lékař zjistil, že se Dominika nachází ve vážném zdravotním stavu. Řekl mi, abych ji okamžitě odvezl na Bulovku. Vidím to špatně," řekl serveru Petr Veselý s tím, že její stav měl být vážný.

Naštěstí se ukázalo, že Dominika je v pořádku, ačkoliv trpí vysokým tlakem a cukrovkou.

Témata: Dominika Gottová