Eva Burešová: Reklama za reklamou, jinak už tak sdílná není!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. ledna 2021 10:23

Není to jen její případ, na dlouho utajovaném vztahu Evy Burešové a Přemka Forejta lze ale krásně demonstrovat současnou problematiku sociálních sítí. Podobně jako mnoho dalších, i tato herečka má navázánu řadu spoluprací. A o to méně se pak dozvíme o jejím soukromí.

Není překvapením, že hvězdy dnes už nevydělávají pouze hraním. Stále více peněz jim přináší sociální sítě, kde sem tam v rámci nějaké spolupráce zpropagují produkt, za což jim dané firmy platí.

U některých profilů to došlo tak daleko, že na nich už téměř nic jiného nelze najít. A je otázkou, jestli k něčemu takovému nesměřuje i Burešová. Její Instagram totiž v lednu sice nezel prázdnotou, nadbytkem informací ale také neoplýval.

Například najít něco o jejím vztahu se slavným kuchařem je prakticky nemožné. U ostatních příspěvků se omezí na několika slovný popis. A nejvíce se rozepíše pouze u těch reklamních, za které pravděpodobně dostává zaplaceno. 

Nikdo samozřejmě herečku a zpěvačku nemůže nutit, aby na sociálních sítích odhalovala své soukromí. Na druhou stranu právě to je důvod, proč je lidé sledují v takovém množství. Ne kvůli reklamám, kterými na svých sledujících celebrity jen vydělávají velké jmění a prakticky bez práce.

Nutno však dodat, že Burešová na tom není ani zdaleka nejhůře. Řada českých herců či hereček, zpěváků nebo zpěvaček a dalších slavných osobností si servítky neberou vůbec a reklamu servírují jednu za druhou. 

Témata: Eva Burešová