Libor Bouček: Přípravy na miminko bere opravdu vážně!

Libor Bouček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2021 16:20

Libor Bouček se již co nevidět stane otcem a přípravy na příchod prvního potomka rozhodně nepodceňuje. V tomto směru umí moderátor dělat i dost nestandardní věci. Co si údajně nacvičuje?

Libor Bouček se v tomto týdnu pochlubil jednou opravdu šťastnou novinkou, kterou mu odjakživa všichni přáli. Oznámil totiž, že se s manželkou Gabrielou těší na miminko, takže právě kolem toho se teď všechno točí.

Jako moderátor je nastávající tatínek známý pečlivou přípravou, kterou se snaží nepodcenit i v této nové roli. Dokonce se dal do studia příslušné literatury, na níž si už stačil udělat vlastní názor.

„Čtu teď všechny rodičovské příručky, ale většinou to dočtu do půlky a pak to zahodím, protože mi to přijde opravdu trošku mimo,“ svěřil se pořadu ShowTime televize CNN Prima News, kde pracuje. Prakticky se zase věnuje studiu cesty do porodnice.

„Já jsem opravdu připraven dopravit svoji manželku na místo M jak za snížené viditelnosti, tak za stavu mokré vozovky a za stavu suché vozovky a jsem strašně rychlý,“ dodal Bouček.

Témata: Libor Bouček