Jiřina Bohdalová: PRAVDA o jejím vztahu se slovenským boháčem!

Jiřina Bohdalová na červeném gauči u Jana Krause. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2021 14:14 | Aktualizováno: 30. ledna 2021 21:56

Šušká se, že pokud má Jiřina Bohdalová momentálně k nějakému muži blízko, je to slovenský podnikatel a právník Ľubomír Focko. Řeší to ostatně i média v jeho rodné zemi. Jaký tedy jejich vztah vlastně je?

Jiřina Bohdalová je s Fockem vídána již zhruba deset let, jejich první střetnutí se ale datuje již do roku 1994. Oba tehdy ještě neměl odvahu ji oslovit. Následně se ale setkali v Dubaji, kde už se o příležitost připravit nenechal.

„Bylo to seznámení, které stálo opravdu za to. Měl jsem tu čest ji učit jezdit na vodním skútru,“ zavzpomínal podnikatel dle webu topky.sk, přičemž prý tenkrát slavnou Češku málem utopil.

Právě takové nestandardní seznámení je podle jeho názoru sblížilo. „Od toho času jsme si nablízku nejen na zájezdech a dalších akcích Amfory. Je mi ctí, že můžu být kamarádem, společníkem, partnerem Jiřinky,“ konstatoval.

„Máme se velmi rádi, jsme spolu strašně rádi, ale nehledejte v tom nic jiného. Ale jako žena se mi líbila už odmalička, byl to ten typ usměvavé, energické ženské, jaké se mi libí,“ dodal Focko.

Témata: Jiřina Bohdalová