Těhotná Štíbrová psychicky na dně? Všichni umřeme, uzavřela svůj post!

Nikol Štíbrová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2021 12:36

Nikol Štíbrové nejspíš momentálně dělá radost jen fakt, že čeká druhého potomka. Jinak je totiž na sociálních sítích pořádně depresivní, o čemž svědčí její páteční příspěvek, který uzavřela šokujícími slovy.

Nikol Štíbrová přiznala, že v poslední době zažívá velký nápor na psychiku. „Nevím, jak na vás, ale na mě už to teda poslední dobou taky slušně padá. Já totiž moc žádný světlo na konci tunelu, o kterým včera hovořili pánové ze Strakovky, nevidím. Možná myslí nějakej tunel na TikToku, ale tam já na rozdíl od nich nejsem. Ono to prej taky stojí dost peněz a ty my teď potřebujeme na okna,“ spustila na sociální síti.

Problém má i s jinou sociální sítí. „Taky nevím, co je Clubhouse a rozčiluje mě, jak mi ho všichni cpou a nepůjdu tam,“ vzkázala jasně.

„Taky mám v lednici rozdělaný karamelový kondenzovaný mlíko a nemůžu najít kloudnej recept na nějakou buchtu, kam bych ho dala, a stresuje mě to, protože to nechci vyhodit,“ pokračovala blondýnka.

Na závěr si postěžovala, že na pátek nemá žádný plán. „Mates je u tatínka, ale s Petrem jsme si pořídili domácí test na toleranci lepku, tak se budem asi píchat do prstu a smát se tomu, jak jsme intolerantní. A taky si strčte ty svoje fotky od moře do ř**i, a vůbec všichni tady umřeme! A nemůžu pít,“ dodala na závěr těhotná Štíbrová.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)