Marek Lambora: S Langmajerem si z lidí pořádně vystřelili!

Marek Lambora 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2021 11:55

Marek Lambora a Lukáš Langmajer, kteří spolu hrají v divácky oblíbeném seriálu Slunečná, si evidentně sedli. V těchto dnech si vystřelili z fanoušků na sociálních sítích. Kdo se bude vdávat?

Fanoušci Slunečné, kteří jsou na sociálních sítích, mohli včera narazit na zajímavou fotku. Marek Lambora a Lukáš Langmajer se na ní v oblecích drželi za ruce před oltářem a druhý jmenovaný k tomu napsal pár slov.

Musel prý jít s pravdou ven. „Produkce mě zavrhne a mnozí nepozdraví, čtyři procenta oslaví a dívky zapláčou, že jejich idol přiznal, s kým chce životní cestou jít. Tedy tak je to s námi, děkuji odvaze mého muže (ženy?) Marka Lambory,“ napsal Langmajer.

Většině nejspíš došlo, že jde o vtípek, který svým komentářem doplnil i představitel hlavní mužské role seriálu. „Na tento den budu dlouho vzpomínat,“ reagoval Lambora.

Jak uvedla na svém webu televize Prima, tiskový mluvčí Slunečné Josef Ducký potvrdil, že se natáčela svatba. Neprozradil však, kterých postav se týkala. Diváci se tedy musí nechat překvapit.

Témata: Marek Lambora Lukáš Langmajer