Nela Boudová na exotické dovolené: Sem jezdí evropské ženy za lechtivou zábavou!

Nela Boudová se s dcerou vydala na Zanzibar 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. ledna 2021 14:21

Herečka Nela Boudová (53) strávila posledních několik dní na slunném Zanzibaru. Tento ostrov je vyhledávaný nejen kvůli bělostným písečným plážím, ale také kvůli exotickému povyražení! A to herečka dobře ví!

Nela Boudová se vydala na exotický Zanzibar. Doprovází ji i její dcera Saša, kterou má herečka v pěstounské péči. Jak se zdá, chvíle v teple si obě pořádně užily! Dokonce se vyfotily i s tamními obyvateli – hlavně tedy s muži!

„Masájové. Turistická atrakce. Umějí základní věty v mnoha jazycích, chtějí aby jste si nakoupili suvenýry v jejich obchůdcích na pláži. Živí celé rodiny v Tanzánii. Překvapivě inteligentní,“ popisuje Nela jednu z fotek, které zveřejnila na instagramu.

Zmínila i jeden velmi známý a hodně pikantní detail! „Většinou Němky a Angličanky za nimi jezdí za sexuální turistikou,“ upozornila herečka se smíchem. Ona sama prý ale podobné choutky rozhodně nemá. „Pro vtipné komentáře rovnou říkám, že to nebyl můj případ,“ uklidňuje fanoušky Boudová.

I když se podle fotek se může zdát, že se Boudová jen válela na pláži, opak je pravdou! Navštívila i tamní vesničany a přivezla jim dárky. „Dovezli jsme do jedné vesnice rýži, sešity, tužky, prášek na praní a mýdla. Z toho měly holky největší radost. Ano, chovali se chvílemi jak zvířata, ale při té bídě je to pochopitelné,“ posteskla si česká herečka, která má sama tuniské kořeny.

„Nejvíc je zaujala výuka angličtiny. Růst je přirozená potřeba každé bytosti. Stejně jako pomáhat .. ve většině případech“ vzkazuje ze Zanzibaru Nela Boudová.

Témata: Nela Boudová