Jitka Nováčková: Po porodu vyděsila mlčením! Co se stalo?

Nováčková, Jitka a její přítel Tim Sparv 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2021 15:35

Do baby boomu v českém šoubyznyse již počátkem letošního roku zasáhla Jitka Nováčková. Modelce a jejímu partnerovi Timovi se narodila dcera Leah Elissa, pak se ale podezřele odmlčela. Fanoušky to nenechalo v klidu.

Jitka Nováčková se v úterý konečně ozvala. „Jsme v pořádku. Dnes je Leušce 15 dní. Musím zaklepat, šestinedělí společně zvládáme dobře, i když ji, asi jako každé miminko, provází malá velká trápení,“ napsala.

Partner, který se živí jako fotbalista, navíc odjel na zápasy. „Takže to teď zvládáme samy dvě,“ svěřila se modelka s tím, že když je tatínek dcery doma, tak pomáhá, jak je to jen možné.

„A proč se zatím nezvládám nijak ozývat? Protože bohužel naše šestinedělí není jen o miminku, ale o tom, že se ‚pereme‘ s papíry (rodné listy, apostily, otcovství, příjmení), zavřenými obchody, situací s covidem, řeckou ‚maňana‘ mentalitou a s tím, že máme rodiny a přátele, kteří by nám mohli pomoci, tak daleko,“ pokračovala.

Sociální sítě tedy Nováčková zanedbává. „Nezbývá čas na to, abych Vám mohla všechno konečně povyprávět, i když bych tak ráda. Je toho tolik. Za posledních 15 dní bych napsala knížku, nebo natočila celovečerní film,“ dodala.

Témata: Jitka Nováčková