Hůlka, Brožová, Etzler a další jsou na dlažbě! Obří projekt byl zrušen!

Daniel Hůlka 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

21. března 2018 13:43

Stalo se něco nečekaného. Muzikál Robinson, okolo kterého bylo v poslední době dost rušno, byl ukončen. Kvůli obrovským dluhům producentky Emy Krahulíkové, přišlo o práci mnoho lidí. Mezi nimi je například Daniel Hůlka, Kateřina Brožová nebo Miroslav Etzler.

Muzikálu Robinson byl od začátku připisován velký úspěch. Začaly však trable v ráji a prvním incidentem kolem projektu byla hádka mezi zpěvákem Danielem Hůlkou a režisérem Jiřím Adamcem. Konflikt vygradoval do té míry, že byl Jiří Adamec nucen odstoupit z připravovaného představení. Krátce po něm ho následovala jeho manželka, která měla účinkovat, Jana Adamcová.

Nyní se o další fiasko postarala samotná producentka muzikálu Robinson. Ta díky svým dluhům musela projekt ukončit. Všichni jsou naštvaní, tolik úsilí je nacvičování stálo a nakonec zbytečně.

„Od listopadu jsme na tom muzikálu dřeli a v pondělí ráno během zkoušky přišel člověk z vedení Divadla Hybernia, že už tam dál nesmíme zkoušet, dokud nebude zaplacen pronájem, který dluží paní Krahulíková. Okamžitě prý musí zaplatit čtyři miliony,“ uvedl Blesku jeden z herců.

Herec Daniel Hůlka je rozhořčený. „Lidsky mě paní Krahulíhová nesmírně zklamala. Neustálé lži a slibování, že lidem zaplatí. Mně dluží několik desítek tisíc, ale já mám z čeho žít, na rozdíl od tanečníků a ostatních herců, pro které je to likvidační situace. V pondělí dokonce přijel vyhlášený kostýmní návrhář Josef Jelínek a měl slzy v očích, když věděl, jaká je situace,“ sdělil naštvaně deníku Blesk.

Nikdo neví, zda honoráře ještě někdo uvidí. „Nebude trvat dlouho a někdo ji dá do insolvence! Strašně se bojím, aby diváci, kteří si už zakoupili lístky, dostali své peníze zpět. Do poslední chvíle jsme všichni věřili, že tento skvělý muzikál bude uveden. Je šok zjistit deset dní před premiérou, že nebude! Snad se povede ho uvést s jinou produkcí,“ dodal Hůlka. Paní producentka se zatím k celému případu nevyjádřila.

Témata: Daniel Hůlka Jiří Adamec (režisér) Jana Adamcová Kateřina Brožová Miroslav Etzler