Dalibor Janda: Ztráta paměti? Slavík prý vytěsnil nepříjemné vzpomínky!

Dalibor Janda s dcerou Jiřinou v Café 80’s 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2021 8:58 | Aktualizováno: 28. ledna 2021 22:02

O zdraví Dalibora Jandy se zajímají také na Slovensku, čemuž se nelze divit, když prorazil ještě v dobách minulého režimu. Informace o údajné ztrátě paměti si u sousedů vysvětlují jednoduše.

Dalibor Janda se nejvíce proslavil ještě v dobách společného státu, kdy během osmdesátých let získal hned tři Zlaté slavíky. Není proto divu, že jeho současný zdravotní stav se řeší i u našich východních sousedů.

Jak je známo, oblíbeného zpěváka nedávno postihly náhlé srdeční potíže, které si vyžádaly jeho převoz sanitkou do nemocnice, kde následně musel absolvovat hned dva operační zákroky. Po nich už se jeho stav zlepšil.

Slovenské fanoušky v tomto duchu uklidnil portál cas.sk. „Jeho dcera Jiřina Anna Jandová prožívala nepopsatelný strach. Jak se však zdá, po týdnu přicházejí konečně o něco optimističtější zprávy,“ píše.

Na webu topky.sk se pak řeší údajná ztráta paměti, která měla Jandu postihnout. „Zdá se, že umělec zřejmě vzpomínky na nepříjemné chvíle vytěsnil,“ uvedli tam, zatímco na serveru pluska.sk informovali o tom, jak „Jandovi všichni drží palce a doufají, že bude brzy fit“.

Témata: Dalibor Janda