Lucii Bílé došla trpělivost: Mám toho dost! Mým jménem z vás tahají peníze!

Lucie Bílá 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2021 12:52

Lucie Bílá se také stala terčem internetových podvodníků a rozhodla se proti nim na sociálních sítích, kde se za ni neznámí lidé vydávají, rázně vystoupit. Co fanouškům vzkázala?

Podvodníků je na internetu mnoho a pochopitelně si troufají i na ty největší ryby v malém českém rybníku. Své o tom ví i Lucie Bílá, která to dlouho nechávala bez veřejné reakce. Ani ona to ale nakonec nevydržela.

Na sociálních sítích proto zveřejnila video s jasným sdělením. „Chci vám říct něco moc důležitého, protože mě došla trpělivost. Každý den se teď na sociálních sítích objevují podvodné profily, které mým jménem z vás tahají peníze,“ uvedla s tím, že se tak děje na Facebooku i Instagramu.

„Každý den je mažu, hlásím, blokuji. Bohužel Facebook nás všechny bere rovnocenně, takže jediná šance, jak se těch zmetků můžeme zbavit, je blokovat je, hlásit a hlavně nikomu nevěřit a neposílat nikam peníze,“ vyzvala své fanoušky.

Na závěr se na ně zpěvačka obrátila s prosbou. „Bohužel vždycky mají chvilku na to, aby se někdo chytil, a mně je to pak strašně líto. Prosím, nevěřte nikomu, jen tohle je můj profil,“ dodala Bílá.

Témata: Lucie Bílá