Lucie Vondráčková se nestačí chlubit: V zahraničí na ní stále nezapomněli!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2021 9:05

Je to sice už poměrně dlouho, co se Lucie Vondráčková vrátila ze zahraničí do Česka, přesto se ukazuje, že na její práci v cizině stále nezapomněli. Herečka a zpěvačka se ani nestačí chlubit všemi oceněními.

Některé snímky z filmografie Lucie Vondráčkové jsou sice divácky oblíbené, ale v recenzích jsou mnohdy podrobeny nekompromisní kritice. Přesto si čas od času za své výkony vyslouží i nějaká ocenění.

V posledních dnech o nich informovala fanoušky prostřednictvím instagramového profilu. „Klip Milování už má tolik nominací a cen, že je nestačíme dávat na instagram!“ prohlásila herečka a zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial)

„Moc díky všem festivalům, divákům, porotcům autorům, spolupracovníkům… a hlavně vám všem, co naši práci sledujete,“ vzkázala dvojnásobná maminka, která rovněž oznámila zisk ceny pro nejlepší herečku na komediálním festivalu v irském Dublinu.

Vondráčková zkrátka dostává slovům, která nedávno pronesla, že herec má prostě hrát. Prý nelituje ani jednoho projektu, do kterého šla. Zdá se, že k tomu opravdu nemá důvod.

Témata: Lucie Vondráčková