SKANDÁL?! Bohdalová či Vondráčková měly propagovat testování, má to ale háček!

Helena Vondráčková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2021 11:55

Jiřina Bohdalová, Helena Vondráčková či Miroslav Donutil. Právě tyto slavné osobnosti se mohou cítit zneužity lidmi, kteří stáli za kampaní na antigenní testování. Všechno totiž bylo jinak, než se zdálo.

Se zjištěním přišel server Seznam Zprávy. V soukromém projektu antigenního testování pro statisíce Čechů se mimo jiné angažoval i někdejší ministr zdravotnictví Roman Prymula. Zmíněné celebrity se objevují na návrzích plakátů pro kampaň, podle všeho ovšem nevěděli, že jde o státem organizovanou akci.

Například Miroslav Donutil podle jeho vlastních slov s nikým na ničem nespolupracoval. „Nechápu, že si tohle někdo může dovolit, aniž by se mě zeptal. Nikdo se mnou o tom nejednal. Ani s antigenním testováním nemám nic společného,“ řekl webu.

Helena Vondráčková už se zúčastnila, a to bez nároku na honorář. Uvedl to její manžel a manažer v jedné osobě Martin Michal. S legendární herečkou Jiřinou Bohdalovou bylo dokonce natočeno krátké video.

Pochybnosti vzbuzuje i to, že na návrzích billboardů byly uvedeny i některé firmy, které o tom rovněž neměly ponětí. Nechybělo ani logo Úřadu vlády, který rovněž dává od celé záležitosti ruce pryč. Šlo prý o soukromou akci.

Témata: Helena Vondráčková Miroslav Donutil Jiřina Bohdalová Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)