Patrik Hezucký se pořádně změnil: Takhle se na něm podepsala koronavirová doba!

Patrik Hezucký 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. ledna 2021 13:59 | Aktualizováno: 31. ledna 2021 21:56

Kvůli vládním opatřením jsou mimo jiné zavřena i kadeřnictví a holičství. I když tohle omezení trápí více ženy, které si nemohou nechat upravit účesy, výrazně se podepsalo i na moderátorovi Patriku Hezuckém!

Doba koronavirová přináší mnoho problémů. Zavřená je většina obchodů, takže zimní oblečení, boty a další potřebné věci si Češi musí nakupovat hlavně přes internet. Něco se ale přece jen online vyřešit nedá. Stříhání vlasů!

Na to si z legrace postěžoval i moderátor Patrik Hezucký. I když ho fanoušci znají s oholenou hlavou, teď se jeho vzhled výrazně změnil! Teď totiž světu ukázal, že rozhodně plešatostí netrpí, ba naopak! Na hlavě mu totiž roste kudrnatá kštice. Jeho novou vizáž si můžete prohlédnout v naší galerii. 

On sám tvrdí, že za jeho novým účesem je fakt, že jsou zavřené kadeřnické salony! „Podle mého názoru už by se měla otevřít kadeřnictví a barbershopy. Jinak se po*eru,“ směje se na instagramu Hezucký.

Jeho fanoušci se ukázali jako velmi kreativní a snaží se zjisti, komu že se vlasatý Patrik Hezucký podobá. „Harry jdu do baráku. Já si nemůžu pomoct, ale jste mu podobný,“ směje se fanynka, podle které vypadá jako jeden ze zlodějů z kultovního filmu Sám doma. „Postavou Harry ale obličejem Marv,“ směje se jiná followerka.

„Ave César,“ zdraví moderátora další fanynka. A není jediná. „Gaius Julius Caesar,“ vidí tu podobu i další diskutující. Podle jiných vypadá spíše jako legendární tenor Plácido Domigo. Trautenberk, čert nebo Abraham Lincoln.

Témata: Patrik Hezucký