Libor Bouček se těší na MIMINKO! Manželce láskyplně vyjádřil obdiv!

Gabriela Bendová a Libor Bouček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 16:46

Velkou novinku v osobním životě si Libor Bouček dlouho nechával pro sebe, dnes jí ale prostřednictvím sociálních sítí oznámil fanouškům. S manželkou Gabrielou se těší na miminko!

Libor Bouček k tomu sepsal rozsáhlý text, který v pondělí odpoledne zveřejnil na svém instagramovém profilu. „Tohle chci napsat jako nejupřímnější vyjádření obdivu a fascinace. Mojí Ženě,“ spustila tvář televize CNN Prima News.

„Poslední měsíce jen fascinovaně sleduji dar. A de facto jeho nejčistší definici. Nedá se koupit, vymodlit, ukrást ani sehnat pod rukou. Dar, který nemá žádný muž pod kontrolou. Dar, před kterým jsme my muži zcela bezmocní. Dar, který je oslavou ženy a důkazem jejího kouzla a síly. A možná i nadřazenosti,“ napsal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Libor Bouček (@liborboucek)

Bouček a jeho žena Gabriela se rozhodli jít s pravdou ven, protože by tajemství zřejmě stejně prasklo. „Otázky, spekulace, konstrukce a minimálně negentlemanství nás natolik obklopily, že vám náš dar ve stínu s pokorou a s láskou představujeme,“ konstatoval.

Moderátor si myslí, že jim narození miminka život nijak zásadně nezmění, protože tenhle okamžik vyhlíží od nepaměti. „Vím, že tenhle rok je báječný. A vyhlížím okamžik, kdy Jí asi umačkám ruku, utopím se ve vlastním chaosu, pronesu desítky nemístných vět a utopím se vlastní malicherností. Zatímco Ona promění naši úsečku nejpevnější v překrásný trojúhelník,“ pokračoval.

„S pokorou a láskou budeme šťastni za klid a třeba kus milého očekávání. Věřte, že známe křehkost opravdového Daru. A to jde přitom o to nejpřirozenější, co svět nabízí,“ dodal nastávající tatínek Bouček.

Témata: Libor Bouček Gabriela Bendová