Dominika Gottová v šoku: Od lékařů si vyslechla zdrcující zprávu!

Karel Gott s dcerami

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. ledna 2021 15:15

Nový rok nezačal pro dceru zesnulého zpěváka Karla Gotta (†81) Dominiku (47) vůbec dobře! Lékařská prohlídka ukázala, že má zdravotní problémy, následně se ukázalo, že je to ještě mnohem horší, než by si vůbec myslela!

Dominika Gottová se už na konci roku 2020 necítila zdravotně příliš dobře. Když na začátku ledna podstoupila lékařskou prohlídku kvůli novému zaměstnání, ukázalo se, že má hodně vysoký tlak!

„Ten vrchní jsem měla přes dvě stě! Paní doktorka se zděsila a hned mi napsala prášky. Z toho důvodu mě ale také nevzali,“ prozradila Dominika Gottová deníku Aha! Dominika, kterou už nějakou dobu trápí silný kašel a která se hodně zadýchává.

To ale není jediný její problém! Už delší dobu se také léčí s cukrovkou. Je ale také známo, že se ráda napila alkoholu, čímž si tělo zhuntovala ještě víc. Kvůli tomu jí teď trápí také ztučnělá játra!

Sama Gottová si uvědomuje, že to, že se jí rozpadá organismus, rozhodně není dobré. Dokonce jí může jít o život! „Na to jsem také dostala léky, je to síla! Vím a cítím, že se sebou musím něco dělat,“ posteskla si Dominika.

Témata: Dominika Gottová