Olga Menzelová slaví narozeniny: V tento den to není žádná pecka! Proč?

Olga Menzelová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 14:54

Ještě loni mohl narozeninový den Olgy Menzelové vypadat úplně jinak, smělo se slavit s přáteli, ale především ještě žil její muž. Letos je všechno vzhůru nohama. Jak tedy vypadají oslavy?

Právě dnes slaví Olga Menzelová 43. narozeniny. Nejsou smutné ani tak kvůli tomu, že je vinou opatření proti šíření koronaviru prakticky nemožné je oslavit, ale spíš proto, že se tak poprvé stává od smrti jejího manžela.

Blahopřání od slavného filmaře už tedy nedostane, i tak je gratulací požehnaně. „Už to fičí ze všech stran! Moc děkuji za všechna přání, moji milí! Přiznám se, že od vás mě to těší a hladí po duši,“ uvedla producentka.

Vdova následně jen potvrdila to, co se dalo očekávat, tedy že se žádné velké oslavy opravdu konat nebudou. „Nic ale neslavím. Nějak mi připadá blbost slavit, že bez vlastního přičinění jsem zase o rok starší,“ konstatovala.

Na závěr přišlo poděkování mamince, i když s jednou výtkou. „Taky jsi to mohla ještě den vydržet nebo naopak trochu zrychlit. Protože mít narozky na svátek našeho prezidenta není teda žádná pecka,“ dodala Menzelová.

Témata: Olga Menzelová