Monika Absolonová chce zhubnout: O tolik? Tomu se nechce věřit!

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 12:40

Monika Absolonová u sebe možná vidí problém, který ani neexistuje. Ona je ale pevně rozhodnutá, že zhubne. Rozhodně přitom nemluví o pár kilogramem. Až se tomu lidem nechce věřit.

Monika Absolonová se před časem při pohledu na několik let starou fotku zasnila, jaké by to bylo mít zase takovou štíhlou postavu. Sice ve snaze toho docílit již v minulosti držela přerušovaný půst, jak ale sama přiznala, začala ho porušovat a následně s ním úplně přestala.

Nyní s ním chce zase začít, protože se opět hodlá pustit do hubnutí. „Ideálně bych potřebovala zhubnout dvacet kilo, ale nic není ideální, takže se nechci stresovat nesplnitelným cílem. Když zvládnu patnáct kilo, budu přešťastná, a když deset, budu spokojená,“ řekla webu super.cz.

Jídelníček zpěvačka upraví tak, že najede právě na přerušovaný půst. „ To znamená, že osm nebo deset hodin jíte a 16 nebo 14 hodin pijete vodu, vše neslazené plus žádný alkohol,“ vysvětlila.

Neobejde se to také bez pohybu. Absolonová se podle svých slov hodlá věnovat běhu, józe i obyčejným procházkám. Svým fanouškům pouze vzkázala, aby jí drželi palce.

Témata: Monika Absolonová