Petr Janda si uvědomil sílu koronaviru: Nebývale upřímná slova po smrti blízkého!

Petr Janda 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 11:55

Spousta celebrit se koronavirem nakazila, další mají tu nejhorší možnou zkušenost s jím způsobenou nemocí v rámci rodiny. To platí pro Petra Jandu, který vinou infekce přišel o blízkého člověka. Proto má teď úplně jasno.

Petra Jandu pochopitelně potkal stejný osud jako všechny ostatní hudebníky, ani on nemůže s legendární kapelou Olympic vystupovat. Kvůli rodinné zkušenosti s infekcí zákeřným virem má však pro restrikce pochopení.

Počátkem prosince se totiž slavný hudebník musel vyrovnat s náhlým úmrtím blízkého, staršího bratra Jiřího. „Když vám umře někdo blízký, tak samozřejmě celé to pochopení, o čem je ten koronavirus, je samozřejmě silnější. Zasáhne vás to,“ řekl nyní už s jistým odstupem času webu cas.sk.

Dokonce popsal poslední dny života svého sourozence. „Já jsem s bráchou mluvil tři dny před smrtí. On už tedy mluvit nemohl, byl tak napůl udušený. Tam jsem si uvědomil, jakou má ten koronavirus opravdu sílu. Za tři dny se to stalo, už prostě dobojoval, už neměl sílu bojovat dál,“ nechal se slyšet.

Jandu pak mrzela jedna věc, kdy prý rodina cítila naprostou bezmoc. „Je smutné i to, že jsme ho neměli jak pohřbít,“ dodal.

Témata: Petr Janda