Další slavná maminka na obzoru! Gemrotová čeká miminko krátce po svatbě!

Michaela Štiková (dříve Gemrotová) s manželem Jiřím.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 9:55

Michaela Gemrotová opravdu dosyta využila času, kdy se kvůli opatřením nemůže pořádně věnovat své profesi. Po loňských vdavkách se hned počátkem roku 2021 pochlubila, že je těhotná!

Baby boom v českém šoubyznyse píše další kapitoly i v roce 2021. Nejnověji oznámila šťastnou novinku zpěvačka Michaela Štiková (za svobodna Gemrotová), která v sobotu na instagramovém profilu potvrdila, že s manželem čekají miminko.

„Je nádherně, překrásná zima! Až sníh roztaje, krajina se zazelená, květiny budou kvést a ptáčci se vrátí domů z teplých krajů, k nám do rodiny přiletí ten nejkrásnější láskyplný ptáček. Co myslíte? Čáp nebo vrána?“ napsala nastávající maminka na sociální síti.

Budoucí rodiče tam pochopitelně ihned obdrželi spoustu gratulací od slavných i obyčejných lidí. „Děkujeme tam nahoru, děkujeme osudu,“ dodala zpěvačka s úsměvem na tváři od ucha k uchu.

Štiková to s manželem Jiřím vzala zhurta, vždyť od svatby uplynuly pouhé tři měsíce. Brali se totiž v říjnu 2020, jen měsíc poté, co se zasnoubili. Když tomu zkrátka lidé věří, tak není na co čekat.

Témata: Michaela Gemrotová