Richardo Krajčo: DETOX! Už mi z toho bylo špatně, přiznal!

Richard Krajčo a Kryštof 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2021 15:40

Fanoušci by těžce nesli, kdyby se jim Richard Krajčo natrvalo vytratil ze sociálních sítí. Nyní se musí vyrovnat s tím, že tak učinil alespoň na nějaký čas. Hitmaker prozradil, co ho k tomu vedlo.

Richard Krajčo kvůli své profesi, v níž je zcela zásadní sebepropagace, musí držet krok s nejnovějšími technologiemi. Občas je ale dobré si od nich odpočinout, protože se člověk může stát na nich závislým.

Jak vás stars24.cz informoval, frontman kapely Kryštof se rozhodl vydat cestou takzvaného digitálního detoxu a přestal na přechodnou dobu působit na sociálních sítích. Pořadu ShowTime televize CNN Prima News nyní vysvětlil důvody.

„Měl jsem pocit, že už je virtuálního prostoru strašně moc. Všichni jsme se v podstatě uzavřeli jen do něj, i interpreti,“ nechal se slyšet herec a zpěvák. Hodně s ním také zamávalo spuštění e-shopu, který si s manželkou zařídili.

„Byli jsme překvapeni, co nás to stálo sil, fyzických i psychických. Ke konci prosince se mi stalo, že jakmile cinkla jakákoliv zpráva nebo oznámení, začalo se mi dělat špatně. Tak jsem si řekl, že je asi nejvyšší čas se od toho odstřihnout a odpočinout si,“ dodal Krajčo.

Témata: Richard Krajčo