Halina Pawlowská zavzpomínala na mládí: Tohle byste do ní určitě neřekli!

Halina Pawlowská 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. ledna 2021 16:44

Scénáristka, moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (65) zavzpomínala na své dětství a mládí. I když by to do ní asi málokdo řekl, v mládí se věnovala sportu, několik let krasobruslila. Jenže pak měla úraz a její rozjetá kariéra skončila!

Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská je nezaměnitelná nejen díky své prostořekosti, ale i neustálému úsměvu na tváři a svému jedinečnému hlasu. Rozhodně to není osoba, kterou bychom v davu přehlédli!

Halina ráda z nostalgie na sociálních sítích zveřejňuje fotky ze svého soukromí, z práce, ale i z minulosti. Některé jsou staré několik let, další ale odhalují i střípky z jejího dospívání a mládí!

Pawlowská se ale nebojí pochlubit ani fotkami z dětství! „Připravuju si svou víkendovou dvouhodinu na ČRo Dvojka. Bude o zimních sportech. Pět let jsem krasobruslila! Pak jsem při závodech dělala holubičku, najela jsem nosem do mantinelu a bylo po kariéře,“ zavzpomínala na instagramu nad snímkem, ve kterém stojí v bruslích na ledě.

V rodinném fotoalbu ale listovala ještě dál, až narazila na fotky z dětství. „Shirley Temple ze Žofína,“ směje se nad obrázkem, na kterém má na hlavě bujné kudrny a v ruce kyblíček. Nechybí ani fotka s dortem, na kterém jsou dvě svíčky. „Když jsem ještě věřila všem,“ posteskla si Halina.

Témata: Halina Pawlowská