Kuklová se nepřízni osudu postavila čelem: Tohle fanoušci ocení!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2021 15:35

K Michaele Kuklové byl osud v některých momentech velice nemilosrdný, ona se ale nepřízni osudu postavila čelem, za což si jí cení spousta lidí. Fanoušky jistě potěší, co herečka v souvislosti s tím chystá.

Česká televize už dlouhá léta vysílá pořad, ve kterém známé osobnosti mluví o zásadních a často také smutných životních kapitolách. Ten, kdo bude středem zájmu tento týden, to prozradil na sociální síti.

Konkrétně jde o Michaelu Kuklovou. „Tento pátek poběží 13. komnata se mnou a taky s Pepínem, mými nejlepšími kamarádkami Vlastičkou a Zuzankou, s Ivo Šmoldasem a s mými ošetřujícími lékaři prof. Petrou Tesařovou a doc. Davidem Pavlištou. K zahlédnutí bude i syn, Justy a Pepinka,“ uvedla na instagramu.

O čem pořad bude především, je v tomto případě zřejmé. Známé herečce relativně nedávno diagnostikovali rakovinu prsu, ona tuto informaci s fanoušky sama sdílela. Oni jí pochopitelně drželi palce.

„Odemyká Radka Červinková, režie David Bonaventura. Kéž se vám příběh líbí a všem, kdo zrovna čelí nepřízni osudu, dá poselství: Nepoddat se, nepřestat věřit a dát si šanci na šťastný život,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová