Zaskočený Bohuš Matuš: Od Lucinky dostal neobvyklý vánoční dárek!

Matuš, Bohuš 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. ledna 2021 18:38

I když původně plánoval, že pod stromečkem žádné dary nebudou, nakonec se zpěvák Bohuš Matuš přece jen jednoho překvapení dočkal. Jeho přítelkyně Lucie ho překvapila originálním způsobem!

Bohuš Matuš dostal vánoční dárek už s předstihem. Na začátku prosince se stal poprvé otcem, jeho přítelkyně Lucinka porodila holčičku Natálku. Už předem avizoval, že jiné dárky pod stromečkem nebudou, protože se kvůli nedostatku práce musel hodně finančně uskromnit.

„Prožíváme opravdu hroznou krizi a budu se muset podívat po nějaké práci. Jsem zvyklý vydělávat 200 tisíc korun měsíčně, tak je pro mě hrozně těžké jít někam pracovat za 20 tisíc korun měsíčně, ale budu muset,“ řekl nedávno v pořadu ShowTime.

Jak se ale zdá, nakonec se přece jen jedné maličkosti od své stále ještě nezletilé partnerky dočkal! „Dostal jsem od Lucinky k Vánocům umělé sluníčko, abych si opálil pleš do připravovaného muzikálu Láska nebeská....ufff.....“ pochlubil se zpěvák na svém facebooku. Přidal dokonce i fotku přístroje stále ještě zabaleného v krabici. 

Muzikál Láska nebeská je zamilovaná duchařská muzikálová komedie s nejznámějšími hity Waldemara Matušky. Premiéra byla naplánována na na 28. ledna 2021, kvůli koronakrizi ale musela být odložena. Kromě Bohuše Matuše by se v představení měli objevit Martin Dejdar, Jan Čenský, Jaroslava Obermaierová, Naďa Konvalinková, Hana Křížková nebo Dana Syslová.

Témata: Bohuš Matuš