Obermaierová utrpěla zranění! Teď konečně odpočívá

Jaroslava Obermaierová 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

20. března 2018 9:41

V loňském roce utrpěla herečka Jaroslava Obermaierová ošklivé poranění nohy. Během procházky v lese upadla a musela prodělat operaci končetiny. Nyní se zotavuje ze zranění. Musela kvůli tomu omezit pracovní povinnosti a odpočívat. Jinak velmi zaměstnaná žena se musela konečně naučit odpočívat.

Jaroslava je známá tím, že i ve svém věku je soběstačná a zároveň pracovně velmi vytížená. Na podzim loňského roku však během pobytu na své chalupě upadla a ošklivě si poranila nohu. Musela podstoupit operaci a poté náročnou rehabilitaci končetiny.

Není moc zvyklá odpočívat a už vůbec ne být odkázána na pomoc druhých. "Cítím se lépe a už to tolik nebolí. Sama chodím, tedy snažím se o to, hlavně po bytě. Ven moc nechodím, abych neupadla, protože to pořád všude klouže. Ale ještě to pár týdnů potrvá, než budu zase úplně fit," svěřila se deníku Sedmička.

Nejvíce jí mrzelo rušení pracovních zakázek, protože její herecká kariéra je pro ni vším. Rychle se však dala dohromady a několik dílů oblíbeného seriálu Ulice má již za sebou. „Hodně mi to chybělo a jsem moc ráda, že na mě počkali. Jsem ale hodně opatrná, dávám si pozor, abych zase někde neupadla," dodala herečka.

Jaroslava Obermaierová odmala milovala balet. Již jako desetiletá se objevila na jevišti Národního divadla, kde tančila v operách a baletech. Nakonec však tance zanechala a začala se soustředit na herectví. Vystudovala DAMU a už během studia se objevila ve filmu Souhvězdí panny.

Působila na divadelních prknech a hrála také v mnoha filmových snímcích, například Kladivo na čarodějnice, Smrt stopařek nebo Což takhle dát si špenát. Nyní ji diváci mohou vidět v úspěšném televizním seriálu Ulice, kde hraje prodavačku Nyklovou.

Témata: Jaroslava Obermaierová