Dalibor Janda: Prokleté oslavy velkého výročí!

Dalibor Janda 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2021 16:20

Daliboru Jandovi opravdu není přáno oslavit velké výročí, které se týká jeho hudební kariéry. Původně už měl mít oslavy za sebou, momentálně jsou ale v nedohlednu. Čím to je?

Dalibor Janda má momentálně úplně jiné starosti, než přemýšlet nad tím, zdali se uskuteční plánované koncerty. Vystoupení měla proběhnout v rámci oslav velkého výročí, které však už musí fanouškům připadat prokleté.

Několikanásobný Zlatý slavík chtěl již loni oslavit na pódiu 40 let na profesionální scéně, naplánoval tedy koncertní turné po Čechách, Moravě, Slezsku i Slovensku. Jenže přišel koronavirus a udělal mu čáru přes rozpočet.

Jednotlivé termíny tak byly přesunuty na letošní rok, úvodní koncert šňůry se má odehrát v úterý 30. března v pražské Lucerně. Kromě pokračující pandemie ale v úvodních lednových dnech vznikla další překážka.

Jak jsme vás informovali, samotného Jandu totiž postihly vážné zdravotní potíže, se kterými musel být hospitalizován v nemocnici. Momentálně přitom vůbec není známá jakákoliv prognóza týkající se jeho uzdravení.

Témata: Dalibor Janda