Artur Štaidl: Co vlastně dělá syn hudebních hvězd?

Artur Štaidl před mnoha lety s maminkou Ivetou. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2021 11:15

Artur Štaidl přišel o jednoho z rodičů již před lety, jeho tatínek Ladislav pak vážně onemocněl v těchto dnech. Všichni ale věří, že se z nejhoršího brzy dostane. Jak se vlastně jeho syn potatil?

K teprve čtyřiadvacetiletému Arturu Štaidlovi je osud mimořádně krutý. Ještě jako nezletilý přišel o maminku Ivetu Bartošovou (†48), která spáchala sebevraždu. Nyní je kvůli nákaze koronavirem v ohrožení života i jeho otec.

Zatímco Ladislav Štaidl leží v pražské Všeobecné fakultní nemocnici na oddělení ARO, Artur se podle informací médií stará o tatínkova psa. Co ale vlastně potomek dvou lidí z hudební branže dělá?

Artur s hudbou rovněž koketoval, ale v současnosti toho na internetu k dohledání moc není. Veřejně dostupný je jeho instagramový profil, kde nabízí své služby jako fotograf. Případní zájemci se tam mohou podívat, jak mu to jde.

Momentálně ale nejspíš nemá na práci náladu, protože se obává o svého tatínka. Jak vás stars24.cz informoval, bývalá manželka Ladislava Štaidla je přesvědčena, že se z toho dostane.

Témata: artur štaidl Iveta Bartošová