Dalibor Janda v nemocnici: Nové podrobnosti o tom, co se stalo!

Dalibor Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2021 8:22

Fanoušky tuzemské populární hudby včera zasáhla zpráva, že Dalibor Janda skončil kvůli vážným zdravotním problémům v nemocnici. Nyní se objevily nové podrobnosti o tom, co jej do špitálu přivedlo.

Hudebníky známé už z dob minulého režimu v poslední době zrazuje zdraví. V nemocnici leží Ladislav Štaidl, u kterého testy potvrdily nákazu koronavirem. Dalibora Jandu podle prvotních informací postihly problémy jiného rázu.

Jak vás stars24.cz informoval, trojnásobný Zlatý slavík musel být rovněž hospitalizován v nemocnici. Podle výpovědi jeho dcery Jiřiny Anny, která odmítla sdělovat více podrobností, je ve vážném stavu.

Podle informací webu tn.cz se o slavného zpěváka starají zdravotní v pražské Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Internetový server televize Nova dále uvádí, že se mu přitížilo již o víkendu.

Jandovi pochopitelně jeho nejbližší i přátelé přejí brzké uzdravení, s rekonvalescencí však opravdu není kam spěchat. Opatření proti šíření koronaviru totiž nadále znemožňují konání koncertů.

Témata: Dalibor Janda