Anna Slováčková šokuje: Přiznala, co dělá v přítomnosti přátel!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. ledna 2021 15:11

Na Aničku Slováčkovou má svůj názor bezpochyby spousta lidí, mnoho z nich bude jistě šokováno tím, k čemu se přiznala na sociální síti. Jak se podle svých slov chová v přítomnosti přátel?

Anička Slováčková je v posledních dnech na sociální síti hodně osobní. Rozhodla se vyslyšet i třetí výzvu svých fanoušků a zveřejnila na instagramovém profilu fotografie, na kterých je nejvíce sama sebou.

„No tak mou lásku k jídlu znáte, to nemusím nijak uvádět na obou dvou fotkách. Na všech třech fotkách jsem navíc ve společnosti lidi, který miluju. Na nic si před nimi nemusím hrát,“ napsala.

„Můžu si krknout, kdykoliv se mi zachce, a necítit se jako totální prase, smát se nahlas jako kůň, můžu mít mastný vlasy a cpát se tak, že by mi nikdo nevěřil, že jsem schopná toho tolik sníst a hlavně mluvit úplně otevřeně a naprosto o všem,“ konstatovala herečka a zpěvačka.

Slováčková ale na závěr připustila, že si ji někteří fanoušci mohli představovat jinak. „Nevím ale, jestli jste chtěli vidět mě (úplně nahou, nepopsanou) nebo místo, kde jsem nejvíc sama sebou,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková