Monika Absolonová: Nastal čas něco se sebou dělat?!

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. ledna 2021 12:55

Monika Absolonová by na začátku nového kalendářního roku šla ráda do sebe, zvlášť když vidí, jak by na tom zase mohla být. Při pohledu na staré fotky prohlásila, že by se sebou měla něco dělat.

Novoroční předsevzetí po vánočním hodování v mnoha případech znějí tak, že zdůrazňují snahu lidí zhubnout. Zdali je to i případ Moniky Absolonové, nevíme, každopádně se nijak netají tím, že by ráda nějaký ten kilogram shodila.

Novou krev do žil jí vlily také několik let staré fotografie z dovolené v Thajsku, která nalezla ve svém telefonu. „Asi vážně začnu zase něco se sebou dělat. Jsem úplně překvapená, že se sama sobě líbím. Škoda, že jsem to tak tenkrát nevnímala,“ napsala na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Populární zpěvačka a dvojnásobná maminka ovšem hned vzápětí naznačila, v čem je v jejím případě problém. „Byla bych ráda, kdyby mi ta vůle a odhodlání vydržela aspoň jeden celý den,“ konstatovala.

Absolonové pak bylo jednou z fanynek připomenuto, že nedávno kvůli váze držela přerušovaný půst. To ale také nedopadlo. „Já to začala porušovat a pak přestala,“ přiznala se. 

Témata: Monika Absolonová