Další TĚHOTNÁ herečka! Na miminko se těší také Eliška Hanušová z Ulice!

Eliška Hanušová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. ledna 2021 10:44

Hrát divadlo nemůže, přesto má důvod být šťastnější než kdy dříve. Eliška Hanušová včera oznámila fanouškům na sociální síti, že je těhotná. S manželem už se těší na prvního potomka.

Hned dvě známé herečky v pondělí vypustily do světa zprávu o tom, že čekají miminko. O Evě Josefíkové jsme vás již informovali, následovala ji Eliška Hanušová Bašusová, kterou můžete znát z nekonečného seriálu Ulice.

Nastávající maminka se pochlubila na sociální síti. „Když jsme se před pár lety znovupotkali, bylo mi jasný, že bez tebe už nikdy. Rok na to ve společnym bytě, za další rok zásnuby, minulý léto svatba,“ uvedla na instagramovém profilu.

„Dneska čteš #DobroDruhům mýmu pupku, masíruješ mi bolavý záda, a když je mi fakt blbě, fandíš mi jak nikdo. Pro většinu byl poslední rok jeden z nejhorších, já si díky němu přijdu naopak o mnoho bohatší. Především o poznání, že ženy jsou totální bohyně a ženské tělo je zázrak! A taky už vim, že to naše mimino bude nejkrásnější stvoření pod sluncem,“ dodala.

Dědečkem se tak stane její tatínek, rovněž herec Miroslav Hanuš, známý z Ulice, kriminálního seriálu Případy 1. oddělení či působení v taneční soutěži StarDance.

Témata: Eliška Hanušová