Václav Kopta: Jak mu to jde za volantem autobusu? Tohle VIDEO hovoří za vše!

Václav Kopta 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. ledna 2021 14:30

Herec Václav Kopta (55) je profík každým coulem! A to nejen na jevišti a před kamerou, ale i za volantem autobusu. Už nějakou dobu jezdí s autobusem po Praze, teď se můžete sami přesvědčit, jak mu to jde!

Václav Kopta patří k těm, kteří na koronakrizi pohlížejí jako na příležitost. Když přišel kvůli vládním omezením o většinu kšeftů, rozhodl se změnit profesi a splnit si svůj dávný sen. Jak jsme vás již informovali, začal jako brigádník jezdit pro pražský dopravní podnik! K řidičáku, který má už pět let, si pořídil i průkaz profesní způsobilosti, který ho opravňuje vykonávat profesi profesionálního řidiče autobusů.

Na sociálních sítích se už několikrát pochlubil básničkou i fotkami přímo z autobusu. Svěřil se dokonce, že vozí vlastní děti. Nejednou se s ním už svezla i jeho manželka, herečka Simona Vrbická. Právě ona pořídila video, které ukazuje Koptovy řidičské schopnosti. A jeho kolegové a kamarádi nestačí žasnout!

Záběry na svém instagramovém účtu zveřejnil sám herec-řidič MHD, který k nim napsal: „Takhle mě natočila manželka (tajně).“ Video ukazuje, jak se Kopta šikovně proplétá ulicí mezi auty a jak točí volantem jako zkušený autobusák!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Václav Kopta (@koptavaclav)

„Ty fakt jedeš v provozu? Neee,“ zírá Koptova kolegyně, herečka Adéla Gondíková. „Ale jo jo,“ směje se Kopta. „Boooomba! Na které lince?“ zajímá herečku Janu Bernáškovou. „Jani, přece na Lince bezpečí 131,“ odpověděl na její dotaz herec, kterého mohou lidé potkat na lince Hradčanská-Bořislavka. „Netočte za jízdy s řidičem!“ apeluje na všechny s humorem sobě vlastním komik Lukáš Pavlásek.

To Dagmar Honsová v sobě nezapře meteoroložku. „Vyjelo méně řidičů, když napadl sníh?“ zajímá ji. Herec přiznává, že kvůli sněhu to o víkendu nebylo právě ideální. „Ráno to bylo poměrně dramatické, ale u nás vyjeli všici!“ uklidňuje.

Témata: Václav Kopta MHD Praha