Josef Carda obviněn z krádeže! Co se stalo?

Josef Carda 5

Autor: Hrušková, stars24.cz

19. března 2018 13:03

Herec dobře ví, jaké to je, když je někdo obviněn neprávem. Před časem se mu stala podobná situace, kdy nakupoval. V jedné chvíli se zamyslel a omylem vzal cizí vozík s nákupem. K jeho smůle byla na vozíku kabelka paní, která ho obvinila z krádeže.

Žena začala v křičet „Zloděj! Chyťte ho!“uvedl Josef deníku Naše hvězdy. Carda se marně snažil dotyčné vysvětlil, že jde o omyl. Ta si nechtěla nechat nic vysvětlit a trvala na svém.

Teprve až ochranka v obchodě poznala o koho jde a snažila se paní říct, že jde o omyl. Pán, který v obchodě hlídal, se pokoušel herce přiblížit dotyčné. Nakonec sama přiznala, že Josefa Cardu zná z televize. „Máte pravdu, to je ten z toho pořadu Na stopě!“ vykřikla paní a to pobavilo všechny okolo.

Svoji profesi vystudoval na brněnské JAMU a již jako mladý působil na divadelních prknech. Nejvíce se divákům dostal do povědomí rolí v komediálním seriálu TELE TELE, kde hrál po boku Veroniky Žilkové, Michala Suchánka a Richarda Genzera. Objevil se také v dalších seriálech jako Letiště nebo Ošklivka Katka. Nyní působí herec hlavně v divadle, ale nedávno se objevil také v seriálu Ohnivé kuře.

Témata: Josef Carda