Slováčková po vítězství nad rakovinou: Řekla, co ji dělá šťastnou!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2021 12:25

Aničku Slováčkovou dělá jistě šťastnou fakt, že už je úplně zdravá, ale nejenom to. Sympatická herečka a zpěvačka prozradila fanouškům, co dalšího jí dokáže udělat radost.

Anička Slováčková nedávno dala lidem možnost ovlivnit, co bude dávat za příspěvky na svůj instagramový profil. Nedávno tak zveřejnila fotky s oběma rodiči, kteří – jak je známo – spolu momentálně moc dobře nevycházejí.

Další prosba ze strany příznivců zněla také jasně. Chtěli vidět záběry, na kterých je známá herečka a zpěvačka šťastná. Není přitom žádným tajemstvím, že má za sebou i složité životní kapitoly.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

„Číslo dva ve vašich žádostech byla fotka, kde jsem šťastná. Každý malý moment, kdy vnímám vítr v korunách stromů, obejme mě kamarád, usměje paní v tramvaji, zpívám… To jsou momenty, kterých si vážím a dělají mě šťastnou. A tady jich pár je,“ napsala.

Slováčková na sociální síti zveřejnila video, na kterém jsou právě takové momenty zachyceny. Fanoušci jí samozřejmě přejí, aby měla i do budoucna mnoho důvodů být šťastná.

Témata: Anna Slováčková