Prokop Zach: Na tátovi Romanovi si musel herectví vyvzdorovat!

Prokop Zach s tátou Romanem. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2021 9:39

Dříve bývalo zvykem, že se synové věnovali stejnému řemeslu, které dělali jejich otcové. Dnes je ale jiná doba, o čemž svědčí příběh herce Prokopa Zacha. Doma zprvu o herectví nechtěli slyšet.

Jak už jsme vás upozornili, na výsluní se dere další syn slavného herce. Konkrétně jde o Prokopa Zacha, který se objevil před kamerou při natáčení minisérie Božena. Všiml si ho také Jan Kraus.

Slavný herec a moderátor si jej pozval do své talk show, kde nadějný talent prozradil, že nastoupil na konzervatoř. Jeho otec Roman Zach si prý přitom tak úplně nepřál, aby se vydal v jeho šlépějích.

U syna ale nakonec nepochodil, spíš ho ještě více motivoval. „Protože dobře ví, jaká úskalí toto povolání má. Ale o to víc jsem po tom toužil. Teď už se s tím asi smířil,“ konstatoval mladík v televizní show.

Prokop je však otcem upozorňován, že by měl mít zadní vrátka. „Aspoň mi však zdůrazňuje, že si musím najít ještě jiné koníčky, abych měl něco jiného, pokud bych se jako herec neprosadil. A já se snažím,“ dodal.

Témata: Prokop Zach Roman Zach