Martin Maxa uzavřel životní kapitolu trvající čtvrtstoletí: ROZCHOD!

Martin Maxa 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2021 16:58

Martin Maxa nejspíš nadobro uzavřel zásadní životní kapitolu, která trvala čtvrtstoletí. Vztah s matkou jeho dětí je podle všeho minulostí. Za všechno může jedna jediná kauza, kterou se zabývala policie.

Martin Maxa si soukromí odjakživa střežil, partnerku Sylvu moc neukazoval. Možná i proto jim to čtvrtstoletí fungovalo, pár má dvě děti – jednadvacetiletého syna Ivana a čtrnáctiletou dceru Emu. Jenže pohádky je náhle konec…

Zpěvák přiznal, že se s přítelkyní rozešli. Na vině je kauza, kterou spustilo to, co se stalo před třemi lety po vystoupení v Moravské Třebové. Maxu začala vyšetřovat policie poté, co měl údajně napadnout dvojici osob.

Partnerka Sylva podle jeho slov neustála tlak. „Byl to strašně těžký rok, kvůli kterému jsem přišel o práci, děti se dočkaly šikany, ona podle lidí z našeho malého města měla parohy. Prostě to nezvládla a vztah ukončila,“ řekl webu super.cz.

Maxa se podle svých slov odstěhoval, zatímco v jejich bytě zůstal dospělý syn. Někdejší partnerka s nezletilou dcerou zůstaly v Litvínově.

Témata: Martin Maxa