Ladislav Štaidl v nemocnici: Sousedé se obávají nejhoršího!

Ladislav Štaidl

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2021 16:16 | Aktualizováno: 14. ledna 2021 22:12

Koronavirus už v Česku připravil o život tisíce lidí, nyní se celé Česko strachuje o Ladislava Štaidla, který s infekcí skončil v nemocnici. Dělal přitom od jara všechno možné, jen aby se nenakazil.

Ladislav Štaidl se proslavil ještě v dobách společného státu Čechů se Slováky jako spolupracovník legendárního zpěváka Karla Gotta (†80). Není proto divu, že zprávy o jeho vážném zdravotním stavu rezonují v médiích i u našich východních sousedů.

Zpráva o boji skladatele a kapelníka s koronavirovou infekcí se objevila na serverech pluska.sk i cas.sk. Druhý zmiňovaný web zmiňuje, že Štaidl spadá do rizikové skupiny nejen kvůli věku, ale i dřívějším zdravotním potížím. „Před lety se léčil s rakovinou, když mu v krku našli karcinom,“ stojí v článku.

Portál topky.sk zase zaujaly informace o opatřeních, která hudebník učinil, aby se nákaze vyhnul. „Ladislav údajně ve společných prostorech používal rukavice,“ vypíchl tento slovenský web.

Štaidl je momentálně hospitalizován v pražské Všeobecné fakultní nemocnici na oddělení ARO. Jeho přátelé mu drží palce, aby se brzy uzdravil.

Témata: Ladislav Štaidl