Anna Kadeřávková má velké bolesti: Nikdo neví, jak jí pomoci!

Anna Kadeřávková 26

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. ledna 2021 17:50

V seriálu Ulice se objevily stovky postav. Některé se zapsaly do srdcí diváků, i když už se dnes na obrazovkách neobjevují. Patří k nim i Rozina v podání Anny Kadeřávkové. Jak se zdá, musí se fanoušci smířit s tím, že tahle mladá kráska se do seriálu jen tak nevrátí!

Seriál Ulice Annu Kadeřávkovou proslavil. Zahrála si v něm dceru Martina a Veroniky Maléřových Rozinu. I když z něj už před delší dobou odešla, nakonec se do něj vrátila, vdala se a odjela i s manželem Victorem do zahraničí.

Scénáristé tedy její postavě ponechali prostor k velkému návratu. Sama herečka to ale zatím rozhodně neplánuje! Když se jí totiž fanoušci na Instagramu ptali, jestli by se do Ulice natrvalo vrátila, dala jim jasně najevo, že má jiné plány.

„Týjo, asi ne. A to myslím s tou největší vděčností a pokorou, protože Ulicí tohle vše začalo ve velkým,“ otevřeně říká herečka, která si zahrála například v pohádce Kouzelník Žito. Snaží se také prorazit v zahraničí, v roce 2018 získala dvě menší role v seriálech Haunted pro Netflix a Lore na Amazonu.

„Já odešla sama dobrovolně, už jsem se vracet nechtěla. Při natáčení mě baví různorodost, změna prostředí, kolegů a změny charakterů… Prostě je to vždy tak trochu dobrodrůžo. To mi v Ulici chybělo,“ upřesnila Kadeřávková, proč nekonečný seriál není nic pro ni.

Už roky navíc Anna bojuje se zákeřnou boreliózou. Dokonce zaplatila tučnou sumu za léčbu na soukromé klinice v Německu, přesto ale nikdy nebude úplně zdravá. Choroba se na ní výrazně podepsala, trpěla obrovými bolestmi a únavou.

I když poslední testy dopadly dobře a její stav se výrazně zlepšil, zdravotní problémy ji trápí dál. Trápí ji především kolena, která ji už rok a půl bolí. A nikdo jí není schopen pomoci.

„Byla jsem na ortopedii, revmatologii, na RTG, na testech, nic nezjistili. Kolena mě bolí tak, že neudělám dřep, nemohu se ohnout pro věci, nic zvednout, podat, nemůžu si jen tak kleknout na zem při skládání věcí, a to nemluvím o cvičení,“ posteskla si herečka, která se teď rozhodla vsadit na léčbu bylinkami.

Témata: Anna Kadeřávková seriál Ulice