David Stypka (†41): Češi ukázali srdce, sbírka vynesla miliony! Blízcí nemají slov!

Mirai Navrátil a David Stypka. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2021 10:40

Rodina zesnulého muzikanta Davida Stypky zprostředkovaně děkuje za sbírku, která vynesla několik milionů korun. Kolegové z kapely jsou z výsledků nadšeni, na fanoušky se následně obrátili s ještě jednou prosbou.

Českou hudební scénu o víkendu zasáhla zpráva o smrti Davida Stypky (†41), potěšující je alespoň obrovská vlna solidarity v rámci sbírky pro rodinu zesnulého hudebníka. Částka, která již překročila 3 miliony korun, překvapila i jeho spoluhráče.

„Ani my, Bandjeez, ani náš management si ve snu neuměl představit, jak moc chcete pomoci. Bez dalších řečí, které mi teď stejně nejdou na mysl, vám chci zprostředkovaně za Davidovu rodinu poděkovat. Jsme šokovaní, poprvé od neděle pozitivně,“ napsali na facebookové stránce.

Následně zveřejnili ještě prosbu směrem k příznivcům, kteří by se možná chtěli zúčastnit pátečního posledního rozloučení. Jenže je tu zaprvé platné opatření týkající se smutečních aktů a zadruhé přání rodiny.

„Prosíme vás, abyste svou účast zvážili ze tří důvodů. Jednak dovolit rodině se v klidu a míru rozloučit, umožnit rodinám a přátelům, kteří žel bohu prožívají obdobnou situaci a mají obřad před anebo po, totéž, a také, že se všichni chceme udržet zdraví,“ požádali členové kapely.

Témata: David Stypka