Velká změna v životě Ilony Csákové? Zpěvačka otevřeně promluvila

Ilona Csáková 4

Autor: stars24.cz

19. března 2018 8:59

Ilona Csáková uspořádala nedávno pro své fanoušky comeback a natočila novou desku. Její nový videoklip nejednoho obdivovatele překvapil. Je totiž úplně jiný než videa, která měla zpěvačka na svém kontě doposud. Otázkou je, zda se kvůli obnovené kariéře přestěhuje zpět do Prahy, kde by měla vše po ruce.

Zpěvačka prozradila, že jí cestování nevadí. Už si zvykla, a když má být někde ve smluvenou hodinu, raději vyjede o něco dřív, aby vše stihla. O stehování vůbec neuvažuje. „Je pravdou, že jsem pořád na cestách, někdy je to náročné. Zapustila jsem ale kořeny v Brně, kde mám manžela, syny a jsem tam spokojená. Tam je můj domov,“sdělila Ilona deníku Sedmička.

I když by to měla zpěvačka rozhodně pohodlnější, vyhovuje jí to tak jak to je. Po splnění všech pracovních záležitostí se totiž může vrátit do klidnějšího Brna, kde není tolik novinářů a takový ruch.

I když je zpěvačka zpět na scéně, je v první řadě hlavně maminkou a manželkou. Svoji rodinu měla zpěvačka vždy na prvním místě a právě proto, na nějakou dobu kariéru odložila. Držíme jí palce, aby se Iloně s novou deskou dařilo.

Témata: Ilona Csáková