Ladislav Štaidl vyděsil přátele: Janda posílá vzkaz, s Janečkem si volali!

Ladislav Štaidl a František Janeček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2021 15:22 | Aktualizováno: 13. ledna 2021 22:02

Jak už jsme vás informovali, skladatel a kapelník Ladislav Štaidl se nakazil koronavirem a s infekcí bojuje v nemocnici na oddělení ARO. Jeho přátelé už se pochopitelně ozývají se slovy podpory.

Petra Jandu s dlouholetým spolupracovníkem nejslavnějšího českého zpěváka Karla Gotta (†80) pojí přátelství díky tomu, že jeho bratr chodil se Štaidlem do školy. Teď mu samozřejmě drží palce a přeje brzké uzdravení.

„Kamaráde, drž se, mám tě rád!“ vzkázal frontman kapely Olympic prostřednictvím deníku Aha. Zároveň ale připomněl starou křivdu. „Zval jsem ho na své sedmdesátiny, ale nepřišel a trochu mě tím naštval. Ale pořád je to můj kamarád, blízký člověk, přeju mu proto hodně zdraví,“ dodal Janda.

S Gottem i Štaidlem spolupracoval také František Janeček, který má s kapelníkem rituál spočívající v tom, že si jednou či dvakrát za týden volají. Naposledy spolu podle producenta mluvili ve čtvrtek.

„Stěžoval si, že mu není dobře, a tak jsem se ho ptal, jestli mu nemám zavolat doktora, nebo jestli si nechce zavolat doktora, a on že ne, že si to vyleží,“ prozradil Janeček pořadu ShowTime.

Témata: Ladislav Štaidl František Janeček Petr Janda